Dortmund-luotsi hämmästeli tuomaritoimintaa: ”Odotin Bayern-topparin lentävän ulos”

© Kuva: Getty Images

Lauantaisen Mestarien liigan finaalin hävinneen osapuolen Borussia Dortmundin päävalmentaja Jürgen Klopp halusi ensin onnitella vastustajaa, mutta myös ihmetteli yhtä ratkaisutilannetta, mistä Dortmund sai ”vain” rangaistuspotkun.

– Onnittelut Bayernille ja heidän päävalmentajalleen Jupp Heynckesille. Hän ansaitsi tämän voiton. Taistelimme loppuun asti, mutta lopulta kaikki palaset loksahti kohdalleen Bayernille ja he voittivat, Klopp kertoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

– Kun näin Danten kaadon, mistä saimme rangaistuspotkun, olin varma, että hän saa toisen varoituksen, Klopp viittaa Bayern-puolustajalla alla olleeseen varoitukseen tilanteessa, missä hän potkaisi Marco Reusia vatsaan.

Seuranneesta rankkarista Dortmundin Ilkay Gundogan ampui 1-1-tasoituksen ja peli oli vielä auki. Dortmundin suoraviivainen pelityyli vei kuitenkin mehut miehistä ja 89. minuutilla Arjen Robben purjehti puolustuksen ohi ja ujutti voittomaalin.

– Jälkikäteen ajateltuna olisi voitu tehdä jotain eritavalla, mutta Bayern teki kaksi ja me yhden, ei siinä sen enempää seliteltävää. 75 minuutin jälkeen ottelu oli meille rankka.

Dortmund menettää loistavasta ryhmästään ainakin Mario Götzen. Nuori saksalaistähti, joka ei pelannut finaalissa loukkaantumisen vuoksi, siirtyy ensi kaudeksi juuri Bayerniin. Myös muiden tähtipelaajien ympärillä käy kova kuhina.

– Meidän pitää ostaa kesän aikana pelaajia, koska muut haluavat meidän pelaajamme, Klopp valotti kesäsuunnitelmiaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.