Huuhkajien Riku Riski loukkasi polvensa – sivuun kesän maaotteluista

© Kuva: Kansallinen Liiga / Kalevi Hämäläinen

Suomen A-maajoukkueen pelaaja Riku Riski väänsi polvensa lauantaina pelatussa Norjan pääsarjan ottelussa, missä hänen joukkueensa Hönefoss BK hävisi rumin 0-4-lukemin hallitsevalle mestarille Moldelle vieraskentällä. Molden suomalaispelaajat Joona Toivio ja Lauri Dalla Valle eivät olleet kokoonpanossa.

Riski loukkaantui ottelun 88. minuutilla ja kannettiin paareilla kentällä. Joukkue joutui pelaamaan loppuminuutit vajaalla, koska oli tehnyt jo kaikki vaihtona.

Norjan sarja vetäytyy nyt maajoukkue- ja kesätauolle, mutta Hönefoss pelaa vielä ensi keskiviikkona cup-ottelun. Seuran kotisivujen mukaan Riski on viikkoja poissa mutta hän voi olla mahdollisesti jo mukana, kun joukkue palaa tauolta 23. kesäkuuta.

Riski on iskenyt kolme maalia 12 sarjapeliin ja on joukkueen sisäisen maalipörssin jaetulla kärkisijalla.

Hönefossin toinen suomalaispelaaja Toni Kolehmainen on yhä sivussa loukkaantumisensa vuoksi, mutta lienee kokoonpanossa jälleen, kun kesätauko päättyy (uutinen).