Elokuussa Helsingissä pelattava Valioliiga-jättiläisten kohtaaminen on herättänyt suurta mielenkiintoa. Järjestäjien mukaan Arsenal ja Manchester City saivat kuhinaa lippuluukuille, kun tapahtuman virallinen tikettimyynti starttasi tänään maanantaina.

Puolentoista ensimmäisen tunnin aikana myynnistä oli kadonnut jo 30.000 pääsylippua, joten jäljellä oli enää 10.000 tikettiä. Maanantaina iltapäivällä Lippupalvelun sivujen kautta halvin lippu maksaa palvelumaksuineen 73,50 euroa ja päälle tulevat vielä postituskulut.

Pääsylippuja myytiin ennakkoon peliyhtiö Veikkauksen kautta viime viikolla virallisin myyntihinnoin. Veikkauksen julkisuuteen antamien tietojen mukaan pelkästään ensimmäisen tunnin aikana varattiin 600 lippua.

Peliyhtiö Betsson puolestaan tarjoaa yhä himoittuja pääsylippuja ainoastaan 10 euron satsauksella. Betssonilla on tarjolla tikettejä E-katsomoon, jossa lipun virallinen hinta on 49 euroa. Peliyhtiö tarjoaa liput 200 nopeimmalle, jotka uutena asiakkaana lyövät vähintään 10 euron suuruisen vedon heidän kauttaa. Lisätietoa kampanjasta löytyy tästä.