Brasilian keskikentällä täydet minuutit Confederations Cupin avauspelissä pelannut ja maalinkin 3-0-voitossa Japanista viimeistellyt Paulinho on lähellä siirtymistä Valioliigan Tottenhamiin.

24-vuotiaan pelaajan nykyisen seuran Corinthiansin johtaja Duilio Monteiro Alves kertoo Tottenhamin kyselleen miehen perään, mutta varsinaista tarjousta ei ole jätetty.

– Viimeisen kahden vuoden ja neljän siirtoikkunan aikana hänestä on tehty tarjouksia, joten voitte arvat mikä on tilanne nyt. Mies on esiintynyt hyvin ensin seurassaan ja nyt Confederations Cupissa, Monteiro Alves kertoi UOL:lle Sky Sportsin mukaan.

– Tottenham on kiinnostunut miehestä, mutta mitään virallista ei ole. Odotamme tilanteen kehittymistä ja puhumista seurojen kanssa konkreettisista faktoista.

Paulinhon siirtosumman uskotaan nousevan noin 20 miljoonaan euroon, mikä on miehen sopimukseen kirjattu ulosostopykälä. Goal.com kertoo Tottenhamin olevan valmis tarjoamaan tämän summan, mutta aiemmin myös AS Roman on kerrottu olevan erittäin kiinnostunut pelaajasta.