Turun paikallisottelun katsomossa sytytetyistä savupommeista tuomio

© Kuva: Juha Tamminen

Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa käsiteltiin perjantaina 28.6.2013 viime syksyn Turun paikallisottelun katsomossa sytytettyjen ja heitettyjen savupommien aiheuttamia syytteitä ja korvauksia, kertoo FC Interin tiedote.

Virallinen syyttäjä syytti neljää henkilöä 22.10.2012 pelatun FC Inter–TPS -ottelun yhteydessä tapahtuneesta räjähderikoksesta ja käräjäoikeus tuomitsi syytetyt sakkorangaistuksiin. Sakkorangaistukset olivat yhteensä muutama sata euroa.

Lisäksi syytetyt velvoitettiin korvaamaan FC Interille sen sakon, jonka Suomen Palloliiton kurinpitovaliokunta oli määrännyt ottelujärjestelijänä olleelle Interille ja korvaamaan Interin oikeudenkäyntikulut. Korvausten yhteismäärä on noin kaksi tuhatta euroa ilman korkoja.