Valioliigajätit Arsenal ja Manchester City kohtaavat toisensa Helsingissä 10. elokuuta Super Matchiksi ristityn näytösottelun tiimoilla. Kamppailu on herättänyt Suomessa suurta mielenkiintoa ja pääsyliput ovat suurelta osin jo hyvissä ajoin ennakkoon myyty.

Mittelö vetää Helsingin Olympiastadionille varmasti pelaajien lisäksi myös katsomoon mielenkiintoisia kasvoja. SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan ruotsalainen Arsenal-legenda Fredrik Ljungberg saattaa olla heistä yksi.

Ljungberg on Jari Litmasen tavoin peliyhtiö Betssonin palkkalistoilla. Betsson puolestaan on järjestämässä asiakkailleen elokuiseen supermatsiin VIP-tilaisuutta, johon ruotsalaistähti sopisi kuin nyrkki silmään.

– Parhaat vuotensa Arsenalissa pelanneen Ljungbergin saaminen vieraaksemme Olympiastadionin Super Matchiin olisi tietysti hienoa asia, sillä haluaisimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tavata Freddien. Tähän liittyen on myös käyty joitain keskusteluja, Betsson Groupin iGaming asiantuntija Juha Kvist vahvistaa sivustollemme.

Ljungbergin tapaaminen Helsingissä vai Lontoossa?

Betsson Groupin Kvist ei käytyjen keskustelujen jälkeen ole kuitenkaan toiveikas.

– Pidän Ljungbergin osallistumista Helsingin tapahtumaan epätodennäköisenä, sillä hänen sopimukseensa sisältyy vain rajoitettu määrä tapahtumia. On todennäköisempää, että joku suomalaisista asiakkaistamme pääsisi tapaamaan Freddien Lontoossa Arsenalin kotipelin yhteydessä, Kvist selventää.

Selvitystyö ruotsalaistähden saamiseksi Helsinkiin jatkuu vielä.

*****

Haluatko sinä kokea Arsenalin ja Manchester Cityn elokuussa Helsingissä VIP-paikoilta? Maanantaina 8.7.2013 kello 23.59 päättyy kampanja, jossa kolme voittajaa kuittaa 179€ arvoisen VIP-lipun supermatsin Carlsberg Loungeen. Lue ohjeet ja osallistu tästä.