Honka taistelee tuulimyllyjä vastaan: ”Puolustamista pitää varsinkin parantaa”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Honka taistelee tuulimyllyjä vastaan torstaina Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa Puolan suurseuraa Lech Poznania vastaan vieraskentällä. Kotipeli Vantaalla päättyi Hongan tappioon 1-3-lukemin, joten jatkoon pääsy vaatii lähes mahdottomia.

Hongassa kuitenkin lähdetään hakemaan pelistä tietenkin hyvää suoritusta ja voittoa. Valmistautumisaikaa edellisestä, sunnuntaina Veikkausliiga-pelistä, ei ole jäänyt kovinkaan paljoa.

– Liigapelin jälkeen oli palauttavat treenit ja käytiin vielä sitä peliä läpi. Tiistaina matkustuspäivä Berliinin kautta. Bussilla neljä tuntia tänne. Ei ole suoria lentoja Helsingistä Poznaniin. Keskiviikkona on katsottu videoita pariinkin kertaan – aamupäivällä hyökkäyspeliä ja iltapäivällä puolustuspeliä. Illalla treenattiin ottelustadionilla, päävalmentaja Mika Lehkosuo valotti välipäivien ohjelmaa HonkaTV:n haastattelussa.

– Torstaina käydään erikoistilannepeliä läpi ja hiotaan pelisuunnitelma lopullisesti ja keskitytään iltapäivä illan peliin. Pitää enemmän parantaa monia asioita kotipelistä mm. puolustamista. Lähdetään taistelemaan pienestä mahdollisuudesta, mitä on jäljellä eikä luovuteta.

Katso Lehkosuon koko haastattelu tästä.

Ottelu Puolassa alkaa klo 21.45 Suomen aikaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.