Huhut yltyvät – Huuhkajien Roman Eremenko vaihtamassa seuraa?

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien Roman Eremenko on kovien siirtohuhujen keskellä.

Keskikentän taituria ei näy vieläkään Venäjän jalkapalloliigan sivujen pelaajarekisterissä ja sarja pärähtää käyntiin viikonloppuna. Tatarstanilaisen Sport Business -lehden mukaan Eremenkosta on kiinnostunut Venäjän rahaseura Zenit sekä useat italialaiset seurat.

Lisäksi Eremenko on yhdistetty aiemmin saksalaiseen Schalkeen, italialaiseen Interiin sekä lukuisiin muihin venäläisiin seuroihin.

Eremenkon lisäksi Venäjän liiton Rubinia koskevasta pelaajarekisteristä puuttuvat puolustaja Cristian Ansaldi ja hyökkääjä Vladimir Djadjun. Tätä kaksikkoa venäläismedia on tarjoamassa Dinamo Moskovaan. Sports-sivusto pitää Djadjunin siirtoa jo varmana ja miehelle ollaan sorvaamassa kolmivuotinen pesti Dinamo Moskovassa.