Liverpool-luotsi vahvisti konkarivahdin lainan Italiaan: ”Säästääksemme rahaa”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Brendan Rodgers on vahvistanut, että seuran espanjalainen konkarimaalivahti Pepe Reina, 30, on lainattu Serie A -seura Napoliin.

Liverpool hankki maalinsa suulle Belgian maajoukkuevahdin Simon Mignoletin noin 10 miljoonalla eurolla ja kallispalkkaista Reinaa ei haluta pitää kakkosvahtina.

– Taloudellisesti, tämä oli jotain, mihin meidän piti puuttua. Se oli ainoa syy, muuten en olisi päästänyt huippuluokan vahtia muualle. Hän ymmärtää tämän täydellisesti, Rodgerskertoi Liverpool Echolle.

– Hänellä on suuri kausi tulossa, koska kausi päättyy MM-kisoihin. Jos hän olisi istunut meidän vaihtopenkillämme, hänen mahdollisuutensa nousta kisakoneeseen olisivat menneet.

Reina on ollut Espanjan maajoukkueen kolmosvahtina jo vuosia. Ykkösvahtina on ollut vuodeta toiseen Iker Casillas ja taustalla Reinan lisäksi vuoroaan on odottanut Victor Valdes.

Napolin päävalmentajana viime kauden päätteeksi aloitti ex-Liverpool-luotsi Rafael Benitez, joka aikoinaan hankki Reinan brittikentille.

Reinan kerrotaan tienaavan voimassaolevalla sopimuksellaan peräti 128 000 euron viikkopalkkaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.