Tekeekö Jeglertz muutoksia Helmarien avaukseen?

© Kuva: Getty Images

Suomi avasi EM-kisat keskiviikkona maalittomalla tasapelillä Italiaa vastaan. Urakka ei ainakaan helpotu lauantaina, kun vastaan tulee emäntämaa Ruotsi.

Suomi joutui pitkälti puolustuskannalle keskiviikkona Italiaa vastaan. Lauantaina vastaan asettuva Ruotsi avasi kisansa niin ikään tasapelillä, kun tulokseksi kirjattiin Tanskaa vastaan 1-1. Ruotsia vastaan Suomi joutuu todennäköisesti Italiaakin kovempaan puristukseen. Nähtäväksi jää muokkaako päävalmentaja Andrée Jeglertz myös kokoonpanoaan entistä puolustavammaksi.

– Minä tarjoan varmasti puolustavamman keskikenttäpelaajavaihtoehdon kuin Nora [Heroum] ja Annika [Kukkonen]. Minun vahvuuteni löytyvät nimenomaan puolustuspelaamisessa ja kovissa kaksinkamppailutilanteissa, vaihtoon keskiviikkona jäänyt Tiina Saario kertoo Palloliiton Huuhkaja-tv:n haastattelussa.

Suomi kohtaa Ruotsin lauantaina klo 21.30 Suomen aikaa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.