Chelsea-hyökkääjä ei pelkää kilpailua: ”Se kehittää minua entisestään”

© Kuva: Getty Images

Viime kaudelle West Bromwichissa lainalla upeaa jälkeä tehnyt Chelsea-hyökkääjä Romelu Lukaku, 20, saanee tällä kaudella mahdollisuutensa sinipaidoissa ja mies ei ole moksiskaan kilpailusta. Ei vaikka seura vahvistaisi vielä hyökkäyspäätään esim. huhutuilla Wayne Rooneylla ja Samuel Eto’olla.

– En pelkää. Antaa heidän tulla. Jokainen mies haluaa pelata ja jokainen joukkue haluaa olla paras. Jos joku pelaaja voi parantaa meitä joukkueena, niin miksipä ei (hankittaisi vahvistuksia), Lukaku kertoi ChelseaTV:lle.

– En koskaan juokse karkuun kilpailua. Se on jotain, mistä olen pitänyt jo siitä lähtien kun aloitin jalkapallon. On hyvä, että on kilpailua, koska sitten sinun pitää itse kehittyä.

Chelsea on avannut liigamestaruuden metsästyksen kahdella voitolla. Lukaku on päässyt peleissä vasta vaihdosta kentälle eikä ole onnistunut maalinteossa 42 peliminuuttinsa aikana.