IFK Mariehamn -luotsi Pekka Lyyski: ”Vuoden tärkein peli”

© Kuva: Juha Tamminen
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

IFK Mariehamn matkaa lauantaiksi Rovaniemelle toista kertaa viikon sisällä. Nyt panoksena on paikka Suomen Cupin finaalissa ja maarianhaminalaisleirissä ei peitellä ottelun tärkeyttä.

IFK Mariehamn on jo kolmatta kertaa peräkkäin Suomen Cupin neljän parhaan joukossa. Päävalmentaja Pekka Lyyski toivoo, että tällä kertaa viimeisetkin palaset loksahtaisivat paikoilleen.

– Tämä on tällä hetkellä vuoden tärkein peli. Tavoite on saada IFK ensimmäistä kertaa finaaliin. Olemme saaneet loukkaantuneille paikkaajia ja ilmapiirijoukkueessa on hyvä, Lyyski kertoo Suomen Cupin verkkosivuilla.

Jos kauden aiempia kohtaamisia katsoo, on IFK suosikki. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolmesti. RoPSille on tehty kotona vain seitsemän maalia, mutta peräti viisi näistä on iskenyt IFK. Voittosaldokin on saarelaisille 3-0.

– Se on vain sattumaa. Meillä on ollut tällä kaudella hyviä ja huonoja pelejä, Rovaniemelle ovat sattuneet hyvät pelit. Olemme melko erilaisia joukkueita, me haluamme pelata pidempiä hyökkäyksiä, Lyyski pohtii.

Välierä Rovaniemellä alkaa lauantaina kello 16.00.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!