Juventus-luotsi mestaruustaistosta: ”Meidän ajatellaan olevan suosikkeja”

© Kuva: Getty Images

Serie A:ssa potkaistaan kausi käyntiin tänä viikonloppuna. Liigan mestarisuosikki on Juventus, joka on korjannut potin myös viime vuosina.

Juventuksen luotsin Antonio Conten mukaan hän ymmärtää, miksi torinolaisseura on listattu mestarisuosiksi. Valmentajavelho silti muistuttaa, että myös muissa ryhmissä riittää laatua.

– On ihan oikein, että meidän ajatellaan olevan suosikkeja Scudetton voittamiseen, mutta se ei tarkoita, että voitammme, vaikka kriitikot niin sanovat, Conte sanoo La Gazzetta dello Sportin mukaan.

Conte muistuttaa, että monet seurat ovat vahvistaneet rivejään kesällä.

– Kukaan ei olisi veikannut meitä kaksi vuotta sitten, ja me menimme ja voitimme. Tänä vuonna, kuten viimekin vuonna, moni seura on käyttänyt paljon enemmän kuin me kesän siirtomarkkinoilla. Ja silti kaikki sanovat, että ero Juventuksen ja muiden seurojen välillä on suurentunut. Olisin todella innokas tietämään, miten tämä on mahdollista.

Juventus on noussut takaisin suurseuraksi, mutta liiaksi sillä ei ole rahaa:

– Kun meillä on varat tehdä suuria investointeja markkinoilla, annatteko meillä suoraan mannertenvälisen mestaruuspokaalin tai vastaavan? Conte piikittelee ryhmän suosikkiasemaan viitaten.

Juventus pelaa tänään lauantaina kauden ensimmäisen ottelunsa, kun se kohtaa Sampdorian.