Pikkuhuuhkajat jatkaa EM-karsintoja – mukana seitsemän Hongan pelaajaa

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa keskiviikkona Walesin EM-karsintojen toisessa ottelussaan. Mika Laurikaisen miehistöön mahtui lopulta jopa seitsemän pelaajaa Veikkausliigaa johtavasta FC Hongasta.

Suomi avasi karsinnat kesäkuussa 2-2-tasapelillä Liettuan kanssa. Keskiviikkona kohdattava Wales puolestaan on kerännyt jo kolme pistettä kukistamalla Moldovan 1-0-lukemin. Päävalmentaja Laurikainen ei usko vastustajan ainakaan heikentyvän edelliskerrasta.

– Wales on organisoidumpi joukkue ja heidän pelinsä on ennalta paremmin luettavissa. Walesilla on myös pelaajia huippujoukkueista, kuten Liverpool ja Manchester United. Yleisesti brittifutis on sopinut meille melko hyvin, luotsi arvioi Palloliiton verkkosivuilla.

Walesiin matkannut ryhmä koki muutoksia vielä aivan viime hetkillä kun MYPAn Emerik Grönroos ja VPS:n Atte Hoivala jäivät loukkaantumisten vuoksi kotiin. Tilalle nostettiin JJK:n Antto Hilska sekä Interin Juuso Hämäläinen. 18 pelaajasta peräsi seitsemän tulee siis Mika Lehkosuon valmentamasta FC Hongasta.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️