Pikkuhuuhkajien valmentaja: ”Wales on organisoidumpi joukkue”

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa keskiviikkona Walesin EM-karsinnoissa. Päävalmentaja Mika Laurikainen odottaa ottelusta haastavaa.

Pikkuhuuhkajat aloitti EM-karsintataipaleensa tasapelillä Walesia vastaan. Nyt Laurikainen odottaa suojateiltaan kasvojenkohotusta.

– Pelaajat olivat kanssani samaa mieltä, että meille tehtiin viimeksi aivan liian helposti maaleja. Yleisilmeemme oli hyvä, maalit tulivat helpoista yksittäisistä virheistä, Laurikainen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Wales on organisoidumpi joukkue ja heidän pelinsä on ennalta paremmin luettavissa. Walesillä on myös pelaajia huippujoukkueista, kuten Liverpool ja Manchester United. Yleisesti brittifutis on sopinut meille melko hyvin, Laurikainen arvioi.

Suomen ryhmään on joudutte tekemään viime hetkien muutoksia, kun Emerik Grönroos ja Atte Hoivala loukkaantuivat sunnuntain liigakierroksella. FC Hongasta on mukana peräti seitsemän pelaajaa.

– Sanoin alun perin, että pääsemme matkaan lähes samalla joukkueella kuin kesäkuussa. Nyt on sitten pyörinyt aikamoinen sirkus viimeisten päivien aikana. Paikalla olevat pelaajat olivat kunnossa aamiaisella, muuta en uskalla enää ennakoida, luotsi manailee.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!