FC Hongan toppari Abdoulaye Meite sai 90min-lehden mukaan tarjouksen Valioliigasta, mutta hän halusi jäädä pelaamaan Honkaan.

Meite on muodostanut Gideon Baah´n kanssa Veikkausliigan parhaan toppariparin tällä kaudella. Honka-pomo Jouko Harjunpää kertoo lehdessä, että Norsunluurannikoilta kotoisin oleva pelaaja sai syksyllä tarjouksen siirtyä Valioliigaan.

– Hän ei halunnut lähteä sinne. Asiasta ei lopulta edes keskusteltu. Meite ilmoitti suoraan, että ei ole kiinnostunut, Harjunpää sanoo 90min-lehdessä.

Meite, Baah ja Ruben Palazuelos ovat kaikki pelanneet hienon kauden Veikkausliigassa. Urat saattavat jatkua tämänkin kauden jälkeen Hongassa.

– Kaikki varmasti ihmettelivät näiden herrojen motiivia tulla tänne. Meidän yhteisö on niin tervehenkinen ja virkistävä, että he viihtyvät täällä todella hyvin. Voi sanoa, että he ovat rakastuneet seuraan, eikä kukaan halua lähteä täältä pois. Voi olla, että kaikki jatkavat täällä myös tulevaisuudessa, Harjunpää sanoo Helsingin ja Uudenmaan piirin jalkapallolehdessä.