FC Barcelonan urheilujohtaja Andoni Zubizarretan mukaan joukkue tulee toimeen ilman Lionel Messiä, vaikka menetys onkin suuri.

Messi loukkasi lauantaina Almeriaa vastaan reitensä ja joutuu pelikentiltä sivuun muutamaksi viikoksi (uutinen). Zubizarretan mielestä katalonialaisryhmä pärjää myös ilman argentiinalaistähteä, ja Messi saa kuntouttaa itseään rauhassa.

– Annamme hänelle sen ajan, mitä hän tarvitsee toipumiseen. Tata sen jo sanoi: meidän täytyy tulla toimeen ilman maailman parasta pelaajaa, mutta meillä on ryhmä on täynnä erityislaatuisia pelaajia, Zubizarreta painotti AS:n mukaan.

Messiä ei nähdä loukkaantumisen myötä Mestarien liigan ottelussa Celticiä vastaan. Zubizarreta povailee ottelusta muutenkin haasteellista.

– On aina ilo pelata Celtic Parkilla. Siellä on mahtava tunnelma ja side kannattajiin on vahva. On haaste pelata siellä, sitä on Mestarien liiga.

Liigassa Barcelona on aloittanut vahvasti ja johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Zubizarreta toppuuttelee kuitenkin hiukan tässä vaiheessa:

– Mennään vasta syyskuun loppua, joten on vielä pitkä matka jäljellä, Zubizarreta muistuttaa.