Bayern Münchenissä vuosina 2002-2006 hyökännyt Carsten Jancker käskytti valmentamansa Rapid Wienin pelaajaa vahingoittamaan vastustajaansa sunnuntain tulikuumassa ottelussa Red Bull Salzburgia vastaan. Ottelu Itävallan sarjakärjen vieraana päättyi 1-1-tasapeliin ja siinä jaettiin kaikkiaan seitsemän varoitusta.

Bild-lehden mukaan Rapid Wienin kakkosvalmentajana toimivan Janckerin pinna paloi, kun Salzburgin Alan taklasi rajusti Mario Sonnenleitneria ja selvisi tilanteesta ilman varoitusta. Saksalainen pomppasi ylös penkiltä ja huusi Sonnenleitnerille: ”Potkaise häntä polveen”.

Salzburgin valmentaja Roger Schmidt seisoi vain muutaman metrin päässä eikä ollut uskoa korviaan.

– Kysyin häneltä pelin jälkeen, määräsikö hän todella pelaajansa potkaisemaan meidän pelaajaamme polveen. Hän vahvisti tämän minulle, pöyristynyt Schmidt kommentoi itävaltalaisen ORF-televisiokanavan haastattelussa.

Myös Saksan maajoukkueessa pelannut Jancker ymmärsi pelin jälkeen menneensä liian pitkälle ja hän pyytelikin tapahtunutta anteeksi. Schmidtille tämä ei kuitenkaan riitä:

– Janckerilla ei ole kaikki kotona. En aio puhua sanaakaan sellaisen valmentajan kanssa, joka huutaa tuollaisia käskyjä pelaajilleen, kuumakallen maamies lopettaa.