Elokuun siirtoikkunan viimeinen päivä on mahdollisesti tuomassa mukanaan suomalaisen yllätyssiirron. Suomifutis-sivuston Saksasta saamien tietojen mukaan HJK-kärki Joel Pohjanpalo saattaa löytää vielä tämän siirtoikkunan aikana itselleen uuden seuran.

Pohjanpalolla on tämän ja edellisen siirtoikkunan aikana ollut huonoa tuuria, sillä hän on ollut molemmilla kerroilla ratkaisevina päivinä loukkaantuneiden kirjoissa. Arviolta kuukauden kuluttua tositoimiin kykenevä nuori kärkipelaaja on kuitenkin tietojemme mukaan lähellä unelmasiirtoa.

Huhujen mukaan nuorukaista kohtaan on löytynyt kiinnostusta Valioliigaa myöten, mutta Pohjanpalo itse on kertonut muutamaan otteeseen suosivansa tässä vaiheessa siirtoa Keski-Eurooppaan ja nimenomaan Saksaan.

Aiemmin Pohjanpalon perässä bundesliigaseuroista tiedetään olleen ainakin Sami Hyypiän valmentaman Bayer Leverkusenin sekä Alexander Ringin ex-seuran Borussia Mönchengladbachin. Tiedossamme ei vielä tällä hetkellä ole, mikä saksalaisseura on kuumimmin 18-vuotiaan kintereillä.

Saksassa siirtoikkuna sulkeutuu tänään maanantaina klo 19 Suomen aikaa, mutta siirtolistalle pelaajat pitää ilmoittaa klo 13:een mennessä.

(Pekka Franck: @PekkaFranck)