Kohti Ykköstä luisuva JJK Jyväskylästä on tyhjentämässä pelaajapakkaansa ensi kaudeksi. Mikko Innasen ja seuran tiet ovat erkanemassa tämän kauden päätteeksi.

JJK on aiemmin päästänyt Babatunde Wusun ja Eero Markkasen uusiin seuroihin jo kesken kauden. Seuraava suuri aalto pyyhkäisee todennäköisesti kauden päättyessä ja sarjatason mitä suurimmalla todennäköisyydellä vaihtuessa.

31-vuotias Innanen ei usko jatkavansa ensi kaudella Jyväskylässä.

– Se on hyvin epätodennäköistä. Käytännössä en. Tämmöisen viestin olen saanut, Innanen sanoo.

– Sopimus loppuu kun viimeinen peli loppuu. Mietitään sitten mitä tehdään ja kelpaako enää kenellekään, vai oliko tämä tässä? Ei ole mitään hajua tulevasta.

JJK:n viimeinen himmeä toivonkipinä säilymisestä taisi sammua Tapiolassa maanantaina kun joukkue jäi 3-3-tasapeliin Hongan kanssa johdettuaan ottelua vielä 93 minuutin kohdalla. Tulos teki samalla Hongan mestaruuden tavoittelusta erittäin työlästä. Vaikka kaukainen tulevaisuus on Innasella ja kumppaneilla pimennossa, lupaa laituri loppukauden ajalle taistelevan JJK:n.

– Eiköhän nämä ole taputeltu ja me lähdemme hakemaan vauhtia alempaa. Kiusataan nyt loppuun asti. Hongalta saatiin mestaruus vietyä, eiköhän sekin ollut siinä.

– Saamme vielä muutaman mitalijoukkueen vastaan. Koitetaan lyödä kapuloita niidenkin rattaisiin, Innanen sanoo.

Kim Sanden