Hollannin pääsarjan Groningenista Saksan 2. Bundesliigan Greuther Fürthiin siirtynyt Tim Sparv on ollut hieman yllättynyt yhdestä sarjojen välisestä erosta.

– Saksassa pelataan enemmän aluepuolustusta ja se johtaa siihen, että ainakin itsestäni tuntuu että pallon kanssa on vähän enemmän aikaa kuin Groningenissa. Välttämättä ei ole heti kukaan kiinni ja se on hiukan yllättänytkin, Sparv sanoo Bundesliiga.com-sivuston haastattelussa.

Sparvin päätös jättää Slovenia-maaottelu väliin oli Suomessa paljon esillä, koska päävalmentaja Mixu Paatelainen ei alkujaan päätöstä sulattanut. Seurajoukkueuralle päätös oli mitä ilmeisemmin hyödyllinen.

– Rooli on iso ja sitä tulin tänne hakemaankin, joten sikäli mitään yllätystä ei ole tullut. Totta kai on hieno, että vastuuta on riittänyt ja kyllä olen itse myös pelillisesti tyytyväinen tähän saakka.