1. puoliaika: Huuhkajat hyvin pelissä mukana

© Kuva: Juha Tamminen

Ranska johtaa MM-karsintojen päätöspelissä Suomea maalein 1-0 ensimmäisen jakson jälkeen.

Ottelun avausosuma syntyi 8. minuutin kohdalla, kun Bayern Münchenin tähti Franck Ribery laukoi komeasti yläriman kautta isännät johtoon. Ranska painosti ottelun alun voimakkaasti, ja osuma oli sikäli ansaittu.

Huuhkajilla oli myös omat paikkansa tuoda peli tasoihin. Paras paikka siunaantui Kasper Hämäläiselle, joka pääsi Alexander Ringin esityöstä yksin läpi. Ranskan maalivahti Hugo Lloris kuitenkin torjui Hämäläisen yrityksen.

Noin kahdenkymmenen minuutin kohdalla, pari minuuttia Hämäläisen paikan jälkeen, Suomi hyökkäsi jälleen vaarallisesti. Pallo pelattiin rangaistusalueen sisällä Roman Eremenkolle, mutta hän viivytteli laukauksessaan.

Ranska painosti taas jakson lopussa – ja siirtyy ansaitussa johdossa tauolle.

Huuhkajilla on kuitenkin vielä 45-mninuuttia aikaa Stade de Francella onnistua maalinteossa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.