Arsenal-hyökkääjä: ”Mesut Özil oli uskomaton”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Arsenal jatkoi puhdasta saldoaan Mestarien liigassa kaatamalla Napolin Lontoossa suhteellisen ylivoimaisen esityksen jälkeen 2-0-lukemin. Joukkueen maaleista vastasivat Mesut Özil sekä Olivier Giroud jo ensimmäisen vartin aikana.

Joukkueet olivat kohdanneet kauden alla harjoitusottelussa, jolloin Napoli oli lähellä voittoa samalla stadionilla 2-2-lukemiin päättyneessä ottelussa. Nyt isännät eivät jättäneet jossittelulle varaa.

– Tiesimme Napolin laadukkuuden, joten pyrimme pelaamaan hyvin heti alusta alkaen ja onnistuimme kahdesti maalinteossa. Toisella puoliajalla pyrimme pitämään tempoa yllä ja pystyimme pitämään palloa ja pelaamaan kuten halusimme.

Giroud ylisti seuraan syyskuun alussa liittynyttä Öziliä, joka oli mukana molemmissa maaleissa.

– Joukkue pelaa hyvin ja olemme hyvässä putkessa. Mesut erityisesti oli uskomaton. Oli helppo löytää hänet ja ymmärryksemme on erinomainen. Hän syötti maalini ja tietää aina mitä tehdä milläkin hetkellä.

– Maali oli hänen ensimmäinen, mutta hän on syöttänyt jo 5-6 maalia saapumisensa jälkeen. Hän oli pelaaja, jota tarvitsimme joukkueen parantamiseen.

Lohkon toisessa ottelussa Dortmund kaatoi Marseillen 3-0-lukemin kotikentällään. Arsenal on kahden pelatun ottelun jälkeen kuudessa pisteessä, Napolilla ja Dortmundilla on kolme, Marseille on nollilla.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS