Jonatan Johansson: ”Teemu Pukki tarvitsee aikaa tottua peliin Skotlannissa”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajahyökkääjä Teemu Pukki aloitti alkusyksystä vahvasti uudessa seurassaan Celticissa, mutta viime viikkoina tehot Skotlannin kentillä ovat olleet kadoksissa. Pitkään Skotlannissa pelannut entinen Huuhkajatähti Jonatan Johansson ei ole asiasta kuitenkaan huolissaan.

– Kaksi maalia kahdessa pelissä saattoivat nostaa odotuksia vähän epärealistisiksi. Mutta yhtä lailla on täysin ennen aikaista alkaa puhua siitä, ettei Teemu Pukki tulisi Skotlannissa pärjäämään, Johansson sanoi SuomiFutis-sivustolle.

– Kun Teme tottuu siihen, miten Skotlannissa pelataan ja erityisesti, miten vastustajat pelaavat Celticiä vastaan, tulosta tulee. Hän on sen verran hyvä pelaaja. Mutta uusi sarja ja täysin uusi pelitapa vievät aina aikaa sopeutua.

Lue lisää Johanssonin mietteitä Pukin tilanteesta ja Skotlannin Valioliigasta SuomiFutis-sivustolta keskiviikkona puolen päivän aikaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.