Juventus jo hankalassa asemassa: ”Paljon henkilökohtaisia virheitä”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen Mestarien liiga -kampanja on alkanut tahmeasti kahdella tasapelillä FC Kööpenhaminaa ja Galatasarayta vastaan.

Keskiviikkona joukkue oli jo hätää kärsimässä turkkilaisvieraidensa kanssa, mutta lopputuloksena oli tasapeli 2-2-lukemin.  Galatasaray johti avauspuolikkaan jälkeen Didier Dorgban maalilla, mutta Juventus tuli tasoihin 78. minuutilla Arturo Vidalin viimeistelemällä rankkarimaalilla.

Torinolaiset menivät jo johtoonkin Fabio Quagliarellan maalilla 87. minuutilla, mutta Umut Bulut tasoitti pelin 2-2:een jo seuraavalla minuuutilla.

Juve-luotsi Antonio Conte oli pettynyt esitykseen.

– Olemme pahoillamme, koska olimme lopussa jo voittamassa hankalan ottelun, mutta teimme virheitä. Olimme väsyneitä emmekä tarpeeksi keskittyneitä tasoituksen tullessa. Nyt lohkosta tulee äärimmäisen tiukka ja meidän pitää taistella vahvasti viimeiset neljä ottelua, Conte kommentoi UEFA.com:ssa.

– Ottelussa oli paljon henkilökohtaisia virheitä, mutta puhun niistä suoraan pelaajille kun analysoimme ottelua.

Lohkoa johtaa Real Madrid kuudella pisteellä. Juvella on kaksi pistettä. FC Kööpenhamina ja Galatasaray ovat pisteessä.

– Edessämme on kovaa työtä ja vieraspeli Galatasarayta vastaan tulee olemaan ratkaiseva jatkopaikan kannalta. Nyt keskitymme liigaan ja sitten ajattelemme tulevaa Real Madridi -ottelu, kun sen aika lähestyy.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.