Saksan Bundesliigan perjantai kääntyi varsin dramaattiseksi, sillä TSG Hoffenheimin ja Sami Hyypiän valmentaman Bayer Leverkusenin ottelussa tuomari hyväksyi todellisen haamumaalin. Leverkusenin Stefan Kießling puski pallon kulmapotkusta sivuverkkoon, mutta pallo meni verkossa olleessa reiästä maaliin ja ottelun tuomari veikin pallon keskiympyrään. Maalintekijä itse pudisteli aluksi päätään, mutta suupielet kääntyivät hymyyn joukkuetovereiden tultua onnittelemaan.

Myöhemmin televisiokuvassa näytettiin, kuinka avustava erotuomari oli tarkastanut maaliverkon ennen ottelua hyvin ylimalkaisesti ja reikähän siellä oli.

Hoffenheim oli muutenkin ottelussa epäonninen, sillä se sai pian Kießlingin maalin jälkeen tuloksettoman rangaistuspotkun. Leverkusenin maalivahti torjui rankkarin, mutta paluupallosta ensin kotijoukkueen hyökkääjä ja sitten vieraiden puolustaja osuivat peräti kaksi kertaa tolppaan. Jo ensimmäisellä puoliajalla Hoffenheimilta oli hylätty maali virheellisesti paitsiona.

Hoffenheimin kavennus syntyi vain kolme minuuttia ennen täyttä aikaa, ja loppunumeroiksi jäikin 1-2. Kießlingin maalista riittääkin varmasti kosolti puhuttavaa.

[Aiemmin jutun otsikossa mainittu videolinkki on poistettu jutusta tekijänoikeussyistä.]