Sami Hyypiän luotsaama Bayer Leverkusen isännöi lauantaina Bayern Müncheniä kotistadionillaan. Molemmilla on alla viikolta voitto Mestarien liigassa.

Ottelutahti on ollut tiivis ja vaikka toki baijerilaisilla on leveämpi materiaali, ei tahtia haluta käyttää tekosyynä vastustajien riveissä millään tavalla.

– Otteluiden väli on sama meille kuin Bayernillekin. Sillä ei voida selittää mitään. Tiedämme, että Bayern on yliluonnollinen tällä hetkellä ja ehkä paras joukkue Euroopassa. Meidän pitää antaa kaikkemme tälle pelille ja sitten näemme mikä on mahdollista, Leverkusenin Jens Hegeler kertoi Soccerway.com:n mukaan.

– Tarvitaan erinomainen päivä omalle joukkueelle, hyökkäyksen ja puolustuksen pitää pelata kompaktina ja toivoa etteivät he ole parhaimmillaan. Meillä on kova itseluottamus pelisystemistämme. Olemme näyttäneet pystyvämme taistelemaan tiukat pelit eduksemme ja toivomme pystyvämme jatkamaan samalla malilla.

Kaikki kauden neljä kotipeliään voittanut Leverkusen on parhaillaan kolmantena Bundesliigassa pisteen kärjessä olevista Bayern Münchenistä ja Borussia Dortmundista.