Maajoukkue kielsi sosiaalisen median käytön pelaajiltaan

© Kuva: Getty Images

Italian jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Cesare Prandelli on kieltänyt pelaajiltaan sosiaalisen median käytön tulevien MM-kisojen aikana.

Joukkueen tähtihyökkääjä Mario Balotelli nousi viikonlopun aikana otsikoihin, maajoukkueleirityksen aikana, kertomalla Twitter-tilinsä välityksellä ettei aio liittyä anti-Camorra-kampanjaan, jolla taistellaan järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan.

Kaikki ylimääräinen pelaajien taholta aiheuttaa häiriötä joukkueen tekemiseen, koska lehdistö alkaa kyselemään näistä asioista pressitilauksissa. Tätä ei kuitenkin tule tapahtumaan ensi kesän MM-kisoissa, minne Italia on jo paikkansa varmistanut.

– MM-kisojen aikana säännöt tulevat olemaan paljon tiukemmat. En tiedä onko olemassa joku kampanja Mariota vastaan. Tiedän vain, että hän on aina paineen alla, Football-Italia-sivusto siteerasi Prandellia.

– Mario elää kuin nuori kaveri, joka välillä unohtaa olevansa maailmankuulu jalkapalloilija. Hän ei kuitenkaan ole koskaan aiheuttanut mitään ongelmia maajoukkueelle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.