ManU:n skottipelaaja palaamassa liigakentille pitkältä pelitauolta

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin skottipelaaja Darren Fletcher, 29, nähtäneen piakkoin ensimmäistä kertaa liigakentillä tällä kaudella. Mies pelasi tunnin seuran alle 21-vuotiaiden ryhmän 2-2-lukemiin päättyneessä ottelussa maanantaina Fulhamia vastaan.

Fletcher on pelannut vain kourallisen otteluita edelliseen pariin vuoteen. Miehellä diagnosoitiin haavainen paksusuolen tulehdus jo vuonna 2011. Se lisäksi uusiutui ja leikattiin viime talvena. Toipuminen vaati aikansa, mutta Fletcher on nyt palaamassa toden teolla kilpailuun peliminuuteista.

– On kulunut pitkä aika, joten on hienoa päästä takaisin kentälle. Olen harjoitellut jo muutaman viikon ajan ja tämä oli seuraava askel. Nautin tästä, Fletcher kertoi MUTV:lle.

– Tarkoitus oli alunperin pelata puoliaika ja katsoa tunteeni. Nyt sain 60-minuuttisen alle ja tuntui, että olisin kestänyt pidempäänkin. Mutta oli parempi pysyä suunnitelmissa eikä aiheuttaa harmaita hiuksia lääkintäosastolle.

Fletcherin edellinen peli ykkösjoukkueessa on viime vuoden tapaninpäivältä, jolloin hän pääsi kentälle lisäajalla 4-3-voitossa Newcastlesta.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.