Ryan Giggs puolustaa David Moyesia: ”Pelaajissa vikaa”

© Kuva: Getty Images

ManU:n konkaripelaaja Ryan Giggs ei hyväksy tuoreen managerin David Moyesin syyttämistä joukkueen kehnosta alkukaudesta.

Sir Alex oli loistava manageri, jolla oli loistava vaikutus joukkueeseen ja seuraan. Toki häntä tulee ikävä. Mutta mielestäni sen käyttäminen syynä on vain selitys kun yksilöt eivät pelaa tasollaan. Emme myöskään ole onnistuneet joukkueena. Meillä ei ole edes loukkaantumisia, mihin vedota. Tähän ei ole selitystä, 39-vuotias peluri kertoi The Guardianille.

– Aloitus ei ole ollut häävi. Hyvä asia on se, että meillä on runsaasti aikaa kääntää kaikki ympäri. Tiedämme, mikä tämä seura on. Emme anna voittojen tai epäonnistumisen viedä meitä mukanamme.

ManU on sarjassa kuuden kierroksen jälkeen jo kahdeksan pistettä kärjestä. Giggs ei puhu sanallakaan mestaruusmahdollisuuksien menettämisestä.

– Tämä on outo kausi. Manchester City on hävinnyt kahdesti. Kukaan ei ole ollut loistovireessä kenen olemme olettaneet sitä olevan. Arsenal pelaa hyvin, Tottenham ja Liverpool ovat kärkiryhmässä. Aikaa on kuitenkin tarpeeksi kääntää kelkkamme, päästä takaisin kärkeen ja pysyä siellä.

ManU jatkaa liigapelejään lauantaina jumbona olevaa Sunderlandia vastaan vieraskentällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.