Saksan maalipyssy ei näe itseään vielä eläkkeellä: ”Vuosi tai pari”

© Kuva: Getty Images

Konkarihyökkääjä Miroslav Klose, 35, aikoo jatkaa uraansa vielä pari kautta. Miehen sopimus nykyisen seuransa Lazion kanssa päättyy kuluvaan kauteen ja hän ei tiedä mitä tuleman pitää sen jälkeen.

– Se mitä tunnen nyt: Olen varma, että jatkan pelaamista vuoden tai kaksi. Aion kuitenkin tehdä päätöksen aina vuodeksi kerrallaan. Katsotaan ensin kuinka tämä kausi etenee. Kauden päätteeksi pelataan MM-kisat ja katsotaan mitä sitten tapahtuu. Ratkaisu tulee olemaan spontaani, Klose sanoo Football italia – sivuston mukaan.

Klose ei ole Saksan maajoukkueryhmässä lokakuun maaotteluissa loukkaantumisen vuoksi. Kunnossa ollessaan mies tulee olemaan mukana maansa kisajoukkueessa.

Saksa ei ole vielä varmistanut kisapaikkaa, mutta johtaa lohkoaan viiden pisteen erolla ennen kahta päätöskamppailua.

– Halu voittaa MM-turnaus on suuri. Pari kertaa olemme olleet kosketusetäisyydellä voitosta. Ei olisi mitään kauniimpaa, kuinka voittaa mestaruus Saksan joukkueen kanssa, oli se sitten MM- tai EM-turnaus.

Klose on Saksan maajoukkueen kaikkien aikojen maalipyssy yhdessä legendaarisen Gerd Müllerin kanssa. Molemmat ovat osuneet maalipuiden väliin 68 kertaa maajoukkuepaidassa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!