AC Milanin keskikenttäpelaaja Kaka palasi lauantaina San Sirolle ja brassi joukkuekavereineen pääsi juhlimaan 1-0-voittoa Udinesesta Serie A:ssa.

Kaka siirtyi kesällä 2009 isolla summalla Real Madridiin, mutta brassi ei onnistunut täysin valkopaidoissa ja siirtyi tänä kesänä ilmaissiirrolla takaisin ryhmään.

31-vuotias Kaka pelasi lauantaina 13. minuuttia päästyään vaihdosta kentälle.

– Oli tunnelmallinen kokemus pelata jälleen San Sirolla. Olin ajatellut koko päivän, milloin tulen kentälle. Fanit, vastaanotto… Nämä asiat tulevat pysymään aina mielessäni, Kaka kiitteli seuran verkkosivuilla.

AC Milanilla on tiistaina edessään kova haaste, kun ryhmä kohtaa Mestarien liigassa kotonaan FC Barcelonan. Kaka odottaa koitosta jo innolla.

– Tiistaina tulee olemaan kova peli, mutta olemme saamassa pelaajiamme hiljalleen takaisin ja ryhmä tulee olemaan vahvempi ja vahvempi. Voimme pärjätä erittäin hyvin, Kaka ennakoi.

Kakalla kestää vielä jonkin aikaa löytää paras pelivire.

– Vietin kuukauden pelaamatta ja työskennellen päästäkseni takaisin – ja nyt olen palannut. Minulta puuttuu pelituntumaa, enkä tiedä milloin olen iskussa, mutta toivon tekeväni sen niin pian kuin mahdollista.