FC Inter ilmoitti eilen, että joukkueen kokenut toppari Kalle Parviainen päättää peliuransa tähän kauteen. Pahoista polvivammoista viime kausien aikana kärsinyt Parviainen ei mahtunut Inter-Honka-ottelussa joukkueen avauskokoonpanoon, mutta hänet vaihdettiin kentälle ottelun 83. peliminuutilla pelitilanteen ollessa 1-1. Inter haki selkeästi puolustajan uralle komeinta mahdollista päätöstä, sillä mies hääri ottelun loppuminuutit turkulaisten hyökkäyksen kärkenä.

Vain pari minuuttia Parviaisen kentälletulon jälkeen Hongan onnistuu nousta tasoihin Veikkausliigan maalikuningas Tim Väyrysen viimeisteltyä kulmapotkun jälkitilanteesta kauden 17. maalinsa. Inter sai kuitenkin oivan mahdollisuuden tasoitukseen ottelun lisäajalla Hongan maalivahti Walter Viitalan kaadettua Parviaisen rangaistuspotkun ja varoituksen arvoisesti.

Pallon taakse asettui Parviainen itse hakemaan uralleen komeaa loppua, mutta miehen epäonneksi rankkari suuntautui kuitenkin liian keskelle maalia ja Viitala nappasi pallon käpäliinsä. Ottelun loppunumeroiksi jäikin Hongan 2-1-voitto.

Näin 31-vuotiaalta Parviaiselta jäi Interin paidassa maali kokonaan tekemättä. Aiemmin KuPS:in ja Hakan pelipaitaa kantanut puolustaja oli ehtinyt tehdä yhteensä 160 Veikkausliiga-ottelussa 22 täysosumaa. Yhden A-maaottelunkin pelannut Parviainen jatkaa tulevaisuudessa valmennushommissa Interin organisaatiossa.

Tietyssä mielessä ottelussa nähtiin jonkinmoinen sukupolvenvaihdos, sillä Hongan ensimmäisen maalin ottelussa teki vasta 19-vuotias keskuspuolustaja Sauli Väisänen. Ensimmäistä kertaa Veikkausliiga-ottelussa avauskokoonpanoon päässyt Väisänen teki liigauransa avausosuman myös kulmapotkun jälkitilanteesta eikä toinenkaan maali ollut kaukana, sillä Väisänen myös puski pallon ylärimaan vain muutamaa minuuttia maalinsa jälkeen.

Interin ainokaisesta ottelussa vastasi vahvan ottelun pelannut Guy Gnabouyou.