Zlatanille nimikkohampurilainen Pariisissa

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

PSG:n tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic on saanut oman nimikkohampurilaisen pariisilaisessa ravintolassa. Tuhti hampurilainen kantaa nimeä ”Le Zlatan” ja ravintolan omistajan mukaan hampurilaisessa on pyritty tuomaan Ibrahimovicin piirteitä.

Pariisissa vierailevat voivat käydä kokeilemassa Doddy’s Cafessa ”Le Zlatania”. Hampurilaisessa on 600 gramman naudan jauhelihapihvi, sipulia, pekonia ja kolmea eri juustoa: cheddaria, Emmentalia ja Auvergnen sinihomejuustoa. Ravintoloitsija Jean-Phillippe Grandinin mukaan annos kuvastaa ruotsalaistähteä hyvin.

– Se on poikkeuksellinen purilainen, joka todella erottuu joukosta – Zlatan Ibrahimovicin tavoin, Grandin kuvailee The Guardianille.

Erityisesti Auvergnen sinihomejuusto muistuttaa PSG-hyökkääjää.

– Siinä juustossa on makua ja persoonallisuutta, aivan kuten Ibrahimovicissakin, Grandin tunnelmoi.

Ravintolan mainoslauseen mukaan, edes Chuck Norris ei saa sitä mahtumaan suuhunsa ja tiettävästi tähän mennessä ainoastaan seitsemän ihmistä on syönyt koko annoksen. Ibrahimovic ei ole vielä käynyt kokeilemassa annosta. Hampurilaisella on hintaa 29,90 euroa.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!