Entinen maajoukkuetähti jättää West Hamin ovet paukkuen? – ”Saanut tarpeekseen managerista”

© Kuva: Getty Images

Entinen Englannin maajoukkuetähti Joe Cole on valmis jättämään West Hamin.

Pelaaja vaihdettiin kentältä poikkeuksellisen aikaisin, jo 40 minuutin jälkeen, viime viikonlopun Chelsea-ottelussa. West Ham hävisi 0-3-lukemin.

32-vuotiaan laitapelaajan lähipiiristä oleva lähde kertoi The Sunille lähdön olevan lähellä. Syynä West Ham -manageri Sam Allardyce.

– Hän on saanut tarpeekseen Samista. Hän tunsi itsensä julkisesti nöyryytetyksi, kun hänet vaihdettiin niin aikaisin pelissä ex-seuraansa vastaan. Hän haluaa lähteä seurasta ja toivottavasti tammikuussa on muutamia seuroja kiinnostuneina, The Sun kirjoittaa.

– Hän odotti loistavaa kautta West Hamissa, mutta kaikki on muuttunut happamaksi.

Cole käveli suoraan pukutiloihin, kun hänet ja toinen keskikenttämies Jack Collison vaihdettiin Chelsean toisen maalin jälkeen. Allardyce kommentoi vaihtoa näin:

– Tarvitsimme muutosta. En voi auttaa sillä tavalla pelannutta joukkuetta ja kaksi maali päästettyämme jotain piti tehdä. Ja joidenkin piti tulla vaihtoon.

Cole on West Hamin kasvatti ja edusti seuraa aiemmin aikuisten tasolla vuosina 1998-2003 ja siirtyi edelleen Chelseaan vuosiksi 2003-10. Hän käväisi Liverpoolissa ja lainalla Lillessä ennen paluuta West Hamiin viime tammikuussa.

Mies pelasi Englannin maajoukkueessa 56 ottelua vuosina 2001-10, mutta ei ole enää viime vuosina kuulunut maajoukkueryhmään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.