HJK-vahdin siirtyminen Rovaniemelle vahvistui

Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Rovaniemen Palloseuran Veikkausliigajoukkueen maalivahtiosasto sai vahvistusta kun Saku-Pekka Sahlgren, 21, solmi seuran kanssa 1+1 vuotisen pelaajasopimuksen.

Kokkolassa syntynyt Sahlgren on edustanut aikaisemmin muun muassa Kokkolan Palloseuraa ja GBK:ta.
Rovaniemelle mies siirtyy HJK:sta, jota hän on edustanut kaudet 2011-2013. Sahlgren on pelannut myös vakiomiehenä Suomen eri ikäluokkien maajoukkueissa.

Päävalmentaja Juha Malisen mukaan Sahlgren sopii hyvin joukkueeseen.

– Saku on läpikäynyt nuorisomaajoukkueet ja se on tietysti todiste lahjakkuudesta. Olen keskustellut paljon pelaajasta hänen valmentajansa Antti Niemen kanssa, joka pitää Sakua lahjakkaimpana käsissään olleistaveräjänvartioista, Malinen kertoi RoPS:n kotisivuilla.

”RoPS haluaa kehittää suomalaisia pelaajia”

Takavuosina aikamoisena muukalaislegioonana tunnettu RoPS on kääntänyt kelkkansa täysin ja tulevaisuuden tavoitteena seuralle on kehittää raakileista pelimiehiä Malisen johdolla.

– RoPS haluaa profiloitua suomalaisten pelaajien ja suomalaisen pelin kehittäjänä, joten Saku-Pekka Sahlgrenin tapaiset lahjakkuudet ovat erinomaisia palasia joukkueeseemme.
– Rovaniemellä on upeat mahdollisuudet hyvään harjoitteluun Ounashallin ja Santasport-urheiluopiston suojissa,joten olemme selkeästi panostaneet nuorehkoihin suomalaisiin tulevaisuuden pelaajiin.

”Nyt tarvitaan peliaikaa”

Sahlgren itse on innostunut uudesta pestistä.

– Aivan loistava fiilis ja innolla odotan tulevaa aikaa Rovaniemellä. Toki kokkolalaisena oli hienoa olla mukana HJK:n organisaatiossa, mutta nyt tarvitaan peliaikaa. Nuorena urheilijana (lopulliset) tavoitteet ovat tulevaisuudessa ulkomaan kentillä.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!