Tottenham-luotsi jäi jossittelemaan murskajaisista huolimatta: ”Meillä oli paikka 1-1-tasoitukseen”

© Kuva: Getty Images

Tottenham-luotsi Andre Villas-Boasilla riitti ihmeteltävää omien esityksessä. Mestarikandidaattinakin pidetty lontoolaistyhmä romahti täysin Manchester Cityä vastaan häviten 0-6-lukemin sunnuntaina.

– Se oli hankalaa meille. Ei ole oikein mitään positiivista mielessä tämän jälkeen. Meillä oli hyvä reagoinnin hetki sen jälkeen kun päästimme nopeat maalit, mutta kaikki tapahtui liian nopeasti. Meidän ainoa maalipaikkamme oli ensimmäisellä puoliajalla. Siitä 1-1, niin peli olisi ollut täysin erilainen, portugalilainen jossitteli BBC Sportille.

Ottelun avausmaali syntyi alle 15 sekunnin, kun Jesus Navas ampui maalivahdin torjunnasta pallon verkkoon. Tottenham vieläpä sai aloittaa ottelun, mutta palloa pelattiin alaspäin ja Hugo Lloris antoi maaliltaan surkean avauksen suoraan vastustajalle, mikä johti maaliin.

– Saimme välittömän shokin 15 sekunnin jälkeen. Emme olleet keskittyneitä, mutta pelaajiemme reaktio oli positiivinen. Kaikki meni väärin meiltä. Jokainen maalipaikka heille tarkoitti maalia ja maksoimme kovan hinnan – kovemman, minkä ansaitsimme.

– City oli erinomainen ja me oli erittäin kehnoja. Minun tehtäväni on nyt nostaa pelaajia – aina on seuraava mahdollisuus edessäpäin. Meidän täytyy antaa vastineemme Eurooppa-liigassa. Meidän täytyy olla häpeissään tästä ja reagoida tilanteeseen.