Andre Villas-Boasin suojatin Lewis Holtbyn mukaan luotsi on luonut hyvän ilmapiirin lontoolaisseuran pukukoppiin.

Villas-Boasin ryhmä on ollut tuuliajolla Valioliigassa kärsien muun muassa murskatappion Manchester Citylle. Aiemmin tällä viikolla joukkue sai tosin hiukan helpotusta tilanteeseensa, kun se kaatoi Fulhamin maalein 2-1 juuri keskikenttämies Holtbyn ammuttua ratkaisevan osuman.

Villas-Boas ja Tottenham ovat saaneet esityksistään kovaa kritiikkiä brittimedialta.

– Ulkopuolelta tulee paljon negatiivista, mutta me pysymme yhdesä. Emme keskustele asioista, jotka tapahtuvat ulkopuolella, se ei ole tehtävämme. Tämän huonon tuulen tuominen joukkueeseen ei auta, Holtby pohti London Evening Standard -lehden mukaan.

Holtbyn mukaan juuri Villas-Boas tuo ryhmään positiivista energiaa.

– Ehdottomasti. Hän sitoo meidät yhteen ja on hyvin lähellä joukkuetta. Jokainen hyväksyy hänet ja hänen tapansa pelata jalkapalloa. Me kaikki seisomme luotsin takana ja annamme hänelle parhaimpamme, Holtby jatkoi.

Tottenhamin ottelut jatkuvat lauantaina Sunderlandia vastaan vieraissa.

– Viime kaudella tähän aikaan pärjäsimme erittäin hyvin ja pääsimme korkealle taulukossa. Nämä pelattavat ottelut ovat meille tärkeitä ja nyt on mahdollisuus saada paljon pisteitä, Holtby ennakoi.