Arsenalin ihmemiehen maalintekokyky yllättänyt jopa omat – ”Olen ällistynyt!”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Arsenalin ykkösmaalivahti Wojciech Szczesny uskoo, että pitämällä nykyisen vireen seura voittaa Valioliigan. Arsenal kaatoi Cardiffiin 3-0-lukemin lauantaina, ja varsinkin joukkueen puolustuspeli on aiemmasta kehittynyt.

– Jos jatkamme samalla tavalla kuin tähän asti, olemme varmuudella kärjessä toukokuussa. Mutta työtä on edessä vielä paljon, hankalia pelejä tukuittain. Ei ole järkeä laittaa paineita niskaamme. Haluamme vain nauttia jokaisesta ottelusta ja se saa meistä parhaan irti, Goal.com siteerasi puolalaista.

Szczesny äityi myös hehkuttamaan Valioliigan alkukauden ehdottomiin hahmoihin kuulunutta Aaron Ramseytä, joka teki kaksi maalia kasvattajaseuraansa vastaan.

– Oli itsestään selvää, että hän ratkaisee ottelun. Hän kunnioitti ex-seuraansa, kun ei tuulettanut osumiaan. Olemme niin hyvillämme hänestä. Hän on kokenut paljon, palannut upeasti ja toivottavasti tämä jatkuu, Szczesny viittaa Ramseyn uran jatkoa uhanneeseen jalan katkeamiseen vuonna 2010.

– Olen vain yhtä ällistynyt hänestä kuin kaikki muutkin. Tiesimme, että hän voi olla todella hyvä. Noin monien maalien syntyminen on ollut hämmästyttävää. Kuka tahansa hyökkääjäkin ottaisi tuollaisen saldon vastaan minä päivänä tahansa.

Arsenal matkustaa keskiviikkona Hulliin.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!