HIFK on vahvistanut rivejään kahdella uudella pelaajalla. Joukkueeseen liittyvät ensi kaudeksi Antonio Inutile ja Pauli Kuusijärvi.

Hyökkääjä Inutile on Veikkausliigasta tuttu pelaaja, sillä 28-vuotias peluri edusti Vaasan Palloseuraa kausina 2008-2011. Tämän jälkeen Inutile on pelannut Unkarin pääsarjaa ja Ykköstä PK-35 Vantaan riveissä.

– Olen jo pidemmän aikaa kuullut paljon hyviä asioita HIFK:sta vanhoilta pelikavereilta, kuten Esa Terävältä. Etenkin ”Honsun” (Jani Honkavaara) valmennustaitoja on kehuttu ja odotankin innolla että pääsemme tekemään yhteistyötä, Inutile kehuu seuran verkkosivuilla.

– Yksi syy oli tietenkin myös HIFK:n fanit, paikallismatseissa on ensi kesänä varmasti hyvä fiilis! Olen saanut sen kuvan että HIFK:ssa vallitsee inspiroitunut ja positiivinen ilmapiiri, ja on tosi hienoa päästä siihen itsekin mukaan, jatkaa pelimies.

”Tarjouksia tuli muualtakin”

27-vuotias Kuusijärvi pelasi Veikkausliigaa 2011 FC Hongan paidassa ja 2012 Hakan riveissä. Päättynyt kausi sujui puolustajalta Kakkosessa Gnistanin joukkueessa.

– Tarjouksia tuli muiltakin, mutta HIFK:n kokonaispaketti – pelityyli, valmennus ja fanit – oli paras. Henkilökohtaisesti edessä on mielenkiintoinen kausi, sillä tiedossa on paljon uusia pelikavereita. Mitä ensi kauteen muuten tulee, haluan että pelaamme kärkisijoista! Rima on asetettava korkealle, en ole lähdössä häviämään tai pelaamaan tasapelejä, Kuusijärvi toteaa.

HIFK ilmoitti maanantaina myös kuudesta jatkosopimuksesta. Joukkuessa jatkavat Jukka Halme (1v), Matias Hänninen (1+1v), Jonathan Karlsson (2v), Kalle Sotka (1+1v), Ville Taulo (1v) ja Esa Terävä (1+1v).