Näkökulma: Potkut olivat Tottenhamilta väärä johtopäätös

© Kuva: Getty Images

Valioliigassa kuusi pistettä kakkossijaan, Eurooppa-liigassa puhdas saldo, liigacupissa edessä puolivälierä. Valioliiga.com-sivuston uutispäällikkö Jaakko Perttilä ynnäilee, että Tottenhamin alkukausi on ollut vähintäänkin kohtuullinen.

Kun vielä joukkueeseen oli kesällä hankittu hurja määrä uusia nimiä – ja Gareth Bale myyty pelien jo käynnistyttyä – olisi André Villas-Boas tarvinnut nimenomaan aikaa.

– On hyvin mahdollista, että Villas-Boasin turmioksi koitui muutaman maalin päästäminen. Sellaiset yhden tai kahden maalin tappiot Manchester Citylle ja Liverpoolille olisivat todennäköisesti pitäneet portugalilaisen lontoolaisseuran palkkalistoilla. Mutta kun tuli turpaan niin rumasti!

– Valitettavaa on, että (puheenjohtaja DanielLevyn leikkuri kohdistui siihen ainoaan yksittäiseen mieheen, jota Tottenhamilla ei ollut varaa menettää, Perttilä kirjoittaa.

Koko Näkökulma täällä.