Saksan kakkosbundesliigan Arminia Bielefeldin testissä olevan Mika Ojalan näyttöpaikat ovat jäämässä toivottua lyhyemmiksi. Ojala matkusti Bielefeldiin omalla kustannuksellaan ja ehti osallistua vain muutamiin harjoituksiin, kunnes testijaksolle tuli keskiviikkona äkillinen stoppi. Ojala oli sairastunut flunssaan ja vietti päivänsä treenikentän sijasta hotellin vuoteessa.

– Se on tietysti sääli sekä hänelle että meille. Katsotaan, koska hän on taas kunnossa, Bielefeldin valmentaja Stefan Krämer toteaa Neue Westfälische-lehdelle.

On mahdollista, että Ojala viipyy Bielefeldissä suunniteltua pidempään tai tulee näytille uudemman kerran jälleen tervehdyttyään. Ensimmäinen näyttöpaikka meni jokseenkin pipariksi.

Ojala pelasi päättyneellä kaudella Ruotsin Allsvenskanin BK Häckenin joukkueessa, mutta jäi toivomaansa pienemmälle vastuulle. Viimeksi kaudella 2008-2009 Saksan pääsarjassa pelannut Arminia Bielefeld on ajautunut kakkosbundesliigassa putoamistaisteluun ja etsii kipeästi uusia vahvistuksia.