Turun Palloseuran 11-vuotiaiden poikien joukkueen valmentaja Petar Obradovic on saanut neljän ottelun toimitsijakiellon Palloliiton kurinpitovaliokunnalta.

Rangaistus perustuu 5. marraskuuta pelattuun P02-ikäluokan Ykkösen otteluun HJK-TPS.

Erotuomari poisti TPS:n valmentajan Obradovicin tekniseltä alueelta, koska hän oli huudellut ja protestoinut erotuomarin toimintaa jo pidemmän aikaa kentän laidalla eikä lopettanut erotuomarin kehotuksesta huolimatta. Obradovic protestoi poistumiskehotusta.

Erotuomari kehotti häntä uudelleen poistumaan, minkä jälkeen Obradovic alkoi solvata erotuomaria. Peli oli tämän seurauksena pysähdyksissä hetken aikaa.

Obradovicin poistuessa kentältä hän jatkoi huutelua ja kohdisti sitä myös muihin erotuomareihin ja erotuomaritarkkailijoihin. Yksi erotuomaritarkkailija pyysi häntä lopettamaan, jonka jälkeen Obradovic tuli tarkkailijan eteen huutamaan.

Erotuomaritarkkailija ja Obradovic kättelivät, jonka jälkeen Obradovic tönäisi tarkkailijaa yhdellä kädellä rinnasta.

Obradovicin katsotaan syyllistyneen epäurheilijamaiseen käyttäytymiseen. Kurinpitovaliokunta piti valmentajan toimintaa paheksuttavana, sillä kyseessä oli 11-vuotiaiden poikien peli, jossa valmentaja toimii roolimallina pojille.

Lisäksi tilanteessa tapahtui erotuomaritarkkailijan tönäisy, jossa puututtiin fyysiseen koskemattomuuteen.