JJK:n mukana Veikkausliigasta pudonnut Jukka-Pekka Tuomanen siirtyy vielä yhtä sarjatasoa alemmas, Salon Palloilijoiden riveihin Kakkoseen.

– Kun SalPasta otettiin minuun yhteyttä, niin päätös siirtymisestä tänne oli helppo tehdä. Pelaaminen Salossa ja SalPassa sopi omiin kuvioihini juuri nyt hyvin.

– Päätöstä helpotti myös se, että tunnen Johnnyn (valmentaja John Allen) entuudestaan hyvin ja SalPassa on pelannut vuosien varrella paljon kavereitani. Olenkin kuullut SalPan toiminnasta vain hyvää. Ei ole siis lainkaan tunne, että olisin jollakin tapaa hyppäämässä tuntemattomaan, vaan ensi kauden suhteen on luottavainen olo, Tuomanen jutustelee SalPan nettisivulla.

– Toki päätökseen vaikuttivat jonkin verran myös siviilielämän asiat, sillä Turusta kotoisin oleva ”parempi puoliskoni” sai koulut loppuun ja työpaikan kotikaupungistaan. Kun itsekin aikanaan Turussa kuusi vuotta asuin, niin kyseessä on eräänlainen kotiin paluu, Tuomanen kertoo siirtouutisen taustoista.

28-vuotias Tuomanen pelasi pääsarjassa peräti 11 kautta TPS:ssä, Jarossa ja JJK:ssa. Pelejä kertyi 224 ja maaleja 4. Kovaluinen Tuomanen tunnetaan erityisen puolustavana keskikenttäpelaajana.