FC KTP (ent. FC KooTeePee) julkisti perjantaina vuoden aluksi heti kaksi merkittävää sopimusta. Ykköseen valmistautuva joukkue teki jatkosopimukset viime kaudella Kakkosessa Kotkan Työväen Palloilijoiden riveissä pelanneiden Ville Oksasen, 26, sekä Aleksi Tarvosen, 19, kanssa joten miehet nähdään myös ensi kaudella vihreävalkoisissa raitapaidoissa. Oksasen sopimus on vuoden mittainen ja Aleksilla mallia 1+1.

KTP:n pelaaja-asioista vastaava Jukka Lyyra on erittäin tyytyväinen saatuihin sopimuksiin.

– Joukkueen rakentaminen on hyvässä mallissa ja näiden kahden osalta olemme erittäin tyytyväisiä, Lyyra toteaa seuran kotisivuilla.

– Ville tuo joukkueeseen kaivattua kokemusta reilusti yli sadan Veikkausliiga ottelun muodossa. Häntä voidaan hyödyntää monella eri pelipaikalla. ”Tare” tuo taasen nuoruuden energiaa ryhmään ja hänen kanssa haluttiin myös pikaisesti sopimukseen sillä hänellä käynnistyy lähipäivinä palvelus intin harmaissa, Lyyra jatkaa.

Saatujen allekirjoitusten jälkeen KTP:llä on nyt 12 pelaajasopimusta ja seuraavien kanssa ovat jo neuvottelut hyvässä käynnissä.

KTP sijoittu viime kauden päätteeksi mainiosti kolmanneksi Ykkösessä liigaan nousseen SJK:n ja Valkeakosken Hakan takana.