Ykkösestä vauhtia hakeva JJK sai liigaseuran päänahan

© Kuva: Juha Tamminen

Ykkösestä vauhtia hakeva Jyväskylän JJK kaatoi Tammiturnauksen finaalissa liigaseura Jaron. Pietarsaarelaiset isännöivät turnausta.

Lauantaina pelatussa ottelussa JJK oli parempi 2-0-lukemin. Ottelun avausmaalin iski kahdeksannella minuutilla 20-vuotias Pikkuhuuhkajien riveissäkin pelannut Antto Hilska läpiajon päätteeksi.

Loppulukemat viimeisteli 80. minuutilla Benno Hanslian, jonka vasuri puhui kaukaa.

Jaro-luotsi Alexei Eremenko antoi kunniaa vastustajalle.

– Emme pelanneet hyvin, mutta tänään vastustaja oli hyvä. JJK oli selvästi parempi kuin yksikään tänä vuonna kohtaamistamme joukkueista. He olivat fyysisiä ja halusivat voittaa enemmän kuin me. He ansaitsivat voittonsa, Eremenko totesi pelin jälkeen Jaron kotisivuilla.

Tammiturnauksen pronssipelissä Kokkolan KPV kaatoi Närpes Kraftin rankkarikisan jälkeen 5-3-lukemin. Varsinainen peliaika tasattiin maalein 1-1. Välierissä JJK oli voittanut Närpeksen 6-0-lukemin ja Jaro KPV:n 7-0-lukemin.

Jaro jatkaa pelejään liigacupissa, missä joukkueen avausvastus lauantaina 1. helmikuuta on VPS kotihallissa. JJK:n seuraava harjoituspeli on 7.2., missä se kohtaa Ykkösessä myös pelaavan Jipon.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.