MYPA:n yhteistyöseura Fluminensen kasvatit Kassiano Mendonca ja Stefano Pinho saapuivat lauantaina Suomeen. Brassikaksikko tiedostaa, ettei maisemanvaihdosta tule täysin mutkaton.

Kaksikko on jo päävalmentaja Antti Muuriselle ja toiminnanjohtaja Marco Mansolle tuttuja joulukuisen Brasilian-matkan kautta. Mendonca ja Pinho sen sijaan tutustuvat vielä Suomeen.

– Hyvät fiilikset. Hieman erilaista kuin Brasiliassa. Ennalta Suomesta oli tietoa, että täällä on erittäin kylmä, paljon lunta ja korkeasti koulutettuja ihmisiä, Mendonca kertoi MYPA TV:n haastattelussa ensitiedoistaan.

Lumi jännittää ainakin toista kaksikosta.

– Se on tietysti hieman erilaista, mihin olemme tottuneet, ja lumen näkeminen hieman pelottaa. Mutta me olemme tulleet tänne tekemään lujasti töitä ja emmeköhän me sopeudu, Pinho puolestaan sanoo hymyssä suin.

Mendonca on 18-vuotias keskikenttäpelaaja, joka on pelannut Fluminensen akatemiassa vuodesta 2008 lähtien. Pinho puolestaan on 23-vuotias hyökkääjä, joka on takonut kunnioitettavia maalimääriä Fluminensen U20-joukkueessa.

Katso Stefano Pinhon videohaastattelu sivun yläosasta.