Bundesliigan kriisiseuran pomo kärysi ratista

© Kuva: Getty Images

Bundesliigan perinteikkäimpiin kuuluvalla seuralla Hamburger SV:llä ei tällä hetkellä mikään mene putkeen. No, tappiot ehkä, sillä niitä joukkueella on historialliset kuusi perättäistä.

Edellisen tappion jälkeen HSV:n kannattajat kokoontuivat huutamaan pelaajille solvauksia ja heittelemään näitä kananmunilla. Lisäksi sunnuntaina pidettiin kahdeksantuntinen kriisikokous, jossa ei onnistuttu päättämään käytännössä mitään.

Synkille uutisille ei silti loppua näy. Bild kertoi tänään, että seuran urheilutoimenjohtaja Oliver Kreuzer kärysi vielä sunnuntai-iltana ratista. Kreuzer poistui kokouspaikalta kesken kriisipalaverin ja meni perheensä kanssa illastamaan. Ilmeisesti ruoan yhteyteen kuului myös mittavat annokset alkoholijuomia.

Poliisi pysäytti Kreuzerin auton rikkinäisen tuulilasinpyyhkijän takia ja samalla hän puhalsi virkavallan alkometriin 0,9 promillen lukemat. Laittoman puhallustuloksen myötä auton avaimet jäivät lainvalvojien haltuun. Perhe sai jatkaa matkaa kotiinsa apostolinkyydillä.

Tänä iltana HSV isännöi Saksan cupin puolivälierässä täysin ylivoimaisesti Saksan kenttiä hallitsevaa Bayern Müncheniä. Hampurilaisten voittoa ei odota kukaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.