Bundesliigassa kuohuu – Fanit hyökkäsivät pelaajia vastaan

© Kuva: Getty Images

Tunteet käyvät kuumina perinteikkään bundesliigaseuran Hamburger SV:n leirissä. HSV kärsi lauantaina historiallisen kuudennen peräkkäisen tappionsa hävittyään kotikentällään sarjanousija Hertha Berlinille maalein 0-3.

Tyly häviö oli kotijoukkueen kannattajille liikaa. Ottelun jälkeen arviolta 300 HSV-fania odotti joukkuetta stadionin parkkipaikalla huutaen samalla äänekkäitä ”johtokunta ulos”-vaatimuksia. Kun pelaajat yrittivät poistua stadionilta, hyökkäsivät hurjistuneimmat kannattajat näitä vastaan.

Fanit heittelivät pelaajia kohtaan kananmunia ja kaikkea, mitä käsiinsä saivat. HSV:n kamerunilaishyökkääjä Jacques Zoua vietiin itkien takaisin stadionille sen jälkeen, kun tämän päähän kolahti jokin esine. Tuore hankinta Ola John pääsi poistumaan autollaan stadionilta vasta poliisien väliintulon jälkeen.

Hamburger SV on ainoa seura, joka on pelannut Saksan pääsarjassa Bundesliigan historian jokaisella kaudella. Nyt se on kuitenkin ajautunut putoamistaisteluun ja niin valmentajan kuin johtokunnan erottamisvaatimukset ovat yltyneet. Seura pitää tänään kriisikokouksen alkaen klo 16 Suomen aikaa.

Joukkueen takalukkoa kuvaa hyvin maajoukkuepuolustaja Marcell Jansenin lausunto ottelun jälkeen.

– Minusta ei tuntunut missään vaiheessa siltä, että voisimme tehdä maalin. En ole kokenut koskaan urani aikana näin karmaisevaa ja painostavaa tilannetta, Jansen puistatteli Bild-lehdessä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.