Ykkösen joukkueet Viikingit ja Haka kohtaavat lauantaina Talin hallissa harjoitusottelussa. Kehissä nähdään molemmille joukkueille tuttu mies.

Haka nimittäin testaa ottelussa Obi Metzgeriä, joka on ehtinyt urallaan esiintyä myös Vuosaaressa. Metzger nähtiin myös aiemmin ottelussa PK-35 Vantaata vastaan.

– Muuten joukkueesta Niko Markkula ja Sakari Saarinen ovat vielä sivussa. He saattavat palata hiihtoloman jälkeen. Lisäksi Mikko Innanen sai pienen tällin PK-pelissä emmekä ota tässä vaiheessa mitään riskejä, päävalmentaja Juho Rantala ennakoi seuran verkkosivuilla.

Hakan kaksi aiempaa peliä ovat sujuneet tappiollisesti. Ryhmässä ei silti olla huolissaan.

– Tärkeintä on saada oma peli toimimaan, mutta tietenkin pelejä pitää alkaa myös voittaa, mutta se ei ole se tärkein asia. Haluamme hioa omia juttujamme paremmiksi ja menemme askel askeleelta eteenpäin. Tämä on tällainen jatkumo.

– Käymme harjoituksissa läpi pelitapaa ja pelillisiä asioita ja se saattaa olla joillekin uutta tässä vaiheessa kautta. Pelaajat ovat halukkaita tekemään töitä ja oppimaan, mutta pystymme parantamaan tästä paljonkin vielä, Rantala tietää.

Ottelu alkaa klo 12.30.